![]() |
Terminal Server yazıcı sorunu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zbuyuk
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20-Kasim-2006 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: Terminal Server yazıcı sorunuGönderim Zamanı: 19-Subat-2010 Saat 16:23 |
|
Merhabalar,
W2008R2 standart server 64bit Eng. olarak kurulu terminal serverım var. Kullanıclar bağlanıp çalışabiliyor. Sorunum ise local pcye bağlı olan değişik marka yazıcılarım mevcut. Ben bu yazıcılardan çıktı alamıyorum. Terminal servera print server kurulu, clienttan bağlandığımda localdeki yazıcıları redirect olarak görebiliyorum, çıktı gönderdiğimde gitmiş gibi görünüyor ancak yazıcıdan bir şey çıkmıyor. Terminal serverda yazıcılar 64bit driver mış gibi görünüyor. Local ler ise 32bit buradada printerların 64 bit lik driver bulma ile ilgili sıkıntılarım var. Bu tür sorunları nasıl çözebilirim. easy printer teknolojisi ile driver sorunlarından kurtulduğumuzu söylüyor microsoft ama bu sorunu ben aşamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler.
Zeynel Büyük
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |