![]() |
Değiştirme tarihine göre yedekleme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
BILGEHAN
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2448 |
Alıntı Cevapla
Konu: Değiştirme tarihine göre yedeklemeGönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 09:04 |
|
Merhaba, 1 Tb diskin içerisinde binlerce çalışma dosyası mevcut. Bu dosyaları belli bir değiştirme tarihlerine göre sıralayıp, toplam boyutlarını öğrenmek istiyorum. Gerekirse bu tarihler arasındaki dosyaları klasörleri ile birlikte başka bir diske kopyalamak istiyorum. Bunu yapmak Windows’un arama özelliği ile pek mümkün olmuyor. Önerebileceğiniz bir program varmıdır Teşekkürler |
|
![]() |
|
BILGEHAN
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 09:05 |
|
FolderSize DiskData gibi programlar ı kullanabilirsin. |
|
![]() |
|
BILGEHAN
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 09:05 |
|
Robocopy işinizi görür diye düşünüyorum. Aşağıda örnek bir kullanım paylaştım, oluşan log dosyasını da Excel de yorumluya bilirsiniz robocopy “source path” “destination path “ /log+:logdosyaadi.txt /V /TEE /purge /XO /E /R:0 /w:0 /XD klasoradi /xf istenmeyendosyaadi.istenmeyendosyauzatisi *.mp3 *.mpg Bazı parametreleri /E alt klasör, boş alt klasöler ve dosyalar ile birlikte kopyalar /XO hedefte varolan dosyalar kaynaktakinden yeni değilse kopyalama yaptırmaz /XF belirtilen isim ve uzantılı dosyaları kopyalatmaz. / log+:logdosyaadi.txt log dosyasinin üzerine yazarak loglamayi sağlar. /TEE yapilan işlemi ekranda da gösterir /PURGE /E parametresi ile kullanıldığında mirror sağlar. (!!! DİKKATLİ KULLANILMALIDIR DESTINATION DA SOURCE TAN FARKLI DATA VARSA O DATAYI SİLECEKTİR. /XD kopyalanması istenmeyen klasörleri bu parametreden sonra belirtebilirsiniz |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |